Indiscreții de Vâlcea

0

Salata electorală

Competiţia neoficială pentru Primăria Râmnicu Vâlcea a debutat slab spre infantil. Spre exemplu, în încercarea sa de a arăta electorilor că este un om gospodar, Virgil Pîrvulescu s-a pozat în mijlocul unei măreţe culturi de salată verde. Cârcotaşii se întreabă dacă domnul Pîrvulescu va arăta şi „pătrunjelul”, şi mai ales dacă acesta este la fel de abundent. În mod normal, n-ar trebui să fie, fiindcă până mai anul trecut salariile la ANAF nu erau foarte mari.

Victorie, dar prea de tot!

Gábor Danyi, antrenorul echipei de handbal Gyor, după partida cu SCM Rm. Vâlcea: „Ne aşteptam să câştigăm, dar nici chiar aşa, la nouă goluri”.

Cum se opinteşte Lovin să distrugă ALDE Vâlcea

În încercarea de a nu trece la Pro România doar cu el însuşi, deputatul ALDE, Dumitru Lovin, se opinteşte să distrugă ALDE Vâlcea. La şedinţa Biroului Judeţean ALDE Vâlcea care a avut loc sâmbătă, 8 februarie, Lovin a propus să se treacă in corpore la partidul lui Victor Ponta, care, potrivit lui, „ar fi singura variantă viabilă”. Iuliana Moise, preşedinta ALDE Râmnicu Vâlcea, a spus că rămâne în partid şi, odată cu ea, aproape toţi cei prezenţi. Doar delegatul de la Olanu a afirmat că l-ar urma pe Lovin, pe când reprezentantul organizaţiei de la Păuşeşti-Măglaşi a anunţat că este posibil să plece la PER. Se aude că la Pro România Vâlcea ar fi răzmeriţă, fiindcă nimeni nu îl vrea pe Lovin. Şi nu e de mirare.

Complimente securiste!

Generalul (r) Aurel Rogojan, despre ex-directorul SRI, Virgil Măgureanu, poreclit şi „Şarpele cu clopoţei”: „Şoarece cu clopoţei”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ