Ludovic Orban: „Noul Guvern va avea aceeași componență”

Biroul Executiv al Partidului Național Liberal s-a întrunit luni pentru a lua o serie de decizii foarte importante legate de activitatea viitoare a partidului. Ca prime puncte pe ordinea de zi au fost votarea membrilor noului Cabinet Orban, dar și conținutul programului de guvernare pe care îl vor propune liberalii. Liberalii au decis ca toți miniștrii demiși prin moțiune de cenzură să îşi păstreze fotoliile, Guvernul Orban 2 urmând să vină în faţa Parlamentului în aceaşi formulă.

0
Ludovic Orban a anunțat noi măsuri de restricție de săptămâna viitoare

La finalul lucrărilor Biroului Executiv al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, în calitate de președinte al formațiunii și de premier desemnat, a anunţat că actualii miniştri se vor regăsi şi pe lista viitorului Cabinet. „Conducerea PNL a aprobat în unanimitate componența cabinetului pe care îl voi prezenta în calitate de premier desemnat și, de asemenea, conducerea PNL a aprobat în unanimitate programul de guvernare, care reprezintă o actualizare a programului de guvernare în baza căruia am fost învestiţi în data de 4 noiembrie. Guvernul va avea aceeași componență. În trei luni de zile, Guvernul pe care îl conduc a realizat performanțe și a atins obiective la care sunt convins că foarte puțini români s-ar fi așteptat. Sunt mulțumit de activitatea fiecărui ministru. Sunt oameni competenți, cintiți, harnici, muncitori, oameni dedicați servirii interesului public și, ca atare, echipa guvernamentală va fi aceeași ca și componența Guvernului care a funcționat de la data de 4 noiembrie. În ceea ce privește programul de guvernare, sigur că am scos acele obiective care au fost atinse și am mai adăugat câteva obiective, atât în zona fondurilor europene, cât și în zona lucrărilor publice, dezvoltării și administrației sau afacerilor interne”, a declarat Ludovic Orban.

Tot Ludovic Orban a fost mandatat de Biroul Executiv al PNL ca șef de campanie pentru alegerile locale și cele parlamentare. 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ