Champions League : SCM Rm. Vâlcea întâlneşte acasă „colosul ” din Gyor-Ungaria

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea înregistrează punctaj maxim după primele două confruntări din cadrul Grupelor Principale ale Ligii Campionilor, după ce a învins-o şi pe Savehof, duminică, în Suedia, scor 23-17, şi păstrează şanse pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Însă marea confruntare urmează acasă, cu campioana en-titre din Champions League.

0

Sâmbătă, 8 februarie, de la ora 15.00, vâlcencele vor juca, în sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea, cu Gyor (Ungaria), care împarte prima poziţie a grupei cu franţuzoaicele de la Brest Bretagne. Unguroaicele dețin 5 trofee în Liga Campionilor. O victorie a fetelor antrenate de Florentin Pera ar creşte cu 80% şansele acestora de a accede în sferturi.

Pera: „Suntem echipa cu cele mai puţine goluri primite din Liga Campionilor până în momentul de faţă”

Ar fi un bonus pentru echipa noastră, dar noi nu gândim aşa, chiar dacă întâlnim o echipă care are 5 trofee ale Ligii Campionilor câştigate. Din ce ştiu, sunt neînvinse de 2 ani, de 33 de meciuri nu au pierdut niciun meci în Liga Campionilor, deci sigur că Gyor va pleca favorită în acest joc, însă la Vâlcea atmosfera e una incendiară, forma prin care trecem noi în momentul de faţă e una optimă şi bună. Sper să reuşim să confirmăm tot ce am realizat în ultima perioadă. Să dăm dovadă de atitudine, în primul rând, să jucăm cu multă ambiţie, cu abnegaţie, să fim din nou aşa cum am fost noi pe faza de apărare în ultimele meciuri. Suntem echipa cu cele mai puţine goluri primite din Liga Campionilor până în momentul de faţă, ceea ce e un lucru extraordinar. E o onoare pentru noi să jucăm cu o echipă de nivelul Gyorului şi sunt convins că vom face un meci mare. Să credem în şansa noastră, chiar dacă plecăm cu şansa a doua, fiecare meci în parte, indiferent de adversar, eu îl pregătesc la victorie”, a declarat Florentin Pera.
SCM Râmnicu Vâlcea a intrat cu zero puncte în grupele principale, însă a reuşit să învingă pe Ljubljana şi Savehof şi să revină în lupta pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, având avans de două puncte faţă de cele două adversare învinse până acum.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ