0

Partidul PLUS anunţă craiovenii că la data de 11.01.2020 s-a constituit Consiliul de Coordonare al Comunităţilor Locale PLUS din Craiova (CCL). Conform prevederilor Statutului PLUS, precum şi ale Regulamentului Intern, acest consiliu are, aşa cum reiese şi din denumire, rolul de coordonare a activităţilor la nivelul Comunităţilor Locale PLUS din Craiova.
Pe această cale vă invităm să vă implicaţi activ în viaţa cetăţii ca să aducem schimbarea împreună. Nepăsarea şi lipsa de implicare şi de civism au dus la lipsa de transparenţă a aleşilor la nivel politic, dar şi administrativ, astfel favorizând situaţiile total neplăcute de care ne lovim zi de zi.
În cadrul lucrărilor Consiliului PLUS Craiova au fost aleşi în structura administrativă: Jean MACAMETE – Secretar General; Nicolae DELCEA – Rolul de Recrutare şi Dezvoltare Organizaţională, Trezorerie; Andrei PĂTRU – Rolul de Politici Publice, Bogdan MITRACHE – Rolul de Campanii Electorale.
Împreună vrem să reuşim să aducem schimbarea în Craiova!

Jean Macamete, secretar general