Ionuţ Stroe, candidat PNL: „Voi schimba administraţia eşuată din Craiova”

0

M-am înscris în competiţia pentru Primăria Craiova din optimism pentru viitorul oraşului şi cu multă speranţă. Cred că există, astăzi, o întreagă generaţie care îşi doreşte un restart pentru oraşul nostru, administrat acum cu dezinteres de nişte politicieni care şi-au trecut termenul de expirare. Alegerile pentru primărie vin curând şi trebuie să separăm apele!
România s-a schimbat, Craiova trebuie să se schimbe. Sunt sute de oportunităţi pe care le putem folosi pentru a investi, pentru a ne moderniza, dar ele stau neutilizate. Avem aici tot ce ne trebuie pentru dezvoltare: suntem un oraş cu istorie şi cu resurse, cu oameni extraordinari care pot face diferenţa! Totuşi, iată că stăm pe loc şi serviciile publice sunt tot mai proaste: drumurile şi aglomeraţia, termoficarea, spitalele, sistemul de educaţie, curăţenia şi multe altele.
Misiunea pe care mi-o propun, de aceea, ca primar, este să schimb administraţia eşuată din Craiova! Este o administraţie în stilul PSD, care a devenit în ultimii ani doar o povară. Este un fel de „afacere de familie”. Din păcate, noi am lăsat oraşul în mâna unor oameni egoişti şi incompetenţi, fără Dumnezeu şi fără grijă prea mare faţă de craioveni. Aşa ceva nu mai trebuie tolerat. M-am săturat să văd cum se rotesc aceiaşi oameni în poziţiile de conducere din oraş, care sunt împărţite drept favoruri politice între prietenii PSD.
Craiova în primul rând
Cred că progresul este posibil doar cu implicarea oamenilor inteligenţi, dedicaţi şi cu mintea deschisă la nou. Pe ei îmi doresc să îi aduc în conducerea oraşului, alături de mine. Schimbarea pe care o urmăresc nu este una complicată, dar este una profundă: să punem Craiova în primul rând! Fără interese personale, ci cu tot timpul şi cu toată energia în folosul craiovenilor.
Am nu doar ambiţia de a vedea oraşul în care am crescut şi pe care îl iubesc redevenind puternic, ci am alături, ca sprijin, şi o echipă teribilă de primari liberali de succes din toată ţara, de la care avem ce „împrumuta”. Sunt lucruri despre care se vorbeşte atât de puţin în Craiova azi, dar care vor deveni cuvinte de ordine ale mandatului meu de primar: fonduri europene, investiţii, tehnologie, digitalizare, pregătirea funcţionarilor publici, debirocratizare.
Primăria Craiovei nu mai are astăzi rezultate pentru oameni din oraş. Este blocată. Nu a existat nicio viziune, niciun plan, nicio gândire. Craiova în primul rând, proiectul meu de primar, înseamnă scoaterea primăriei din această fundătură, să le-o redăm craiovenilor şi să o transformăm într-un motor de dezvoltare.
E timpul să fim uniţi!

Ionuţ Stroe, deputat PNL şi ministru al tineretului şi sporturilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ