Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori, la Biblioteca „Aman“

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 2-10 Decembrie 2019, cursul de „Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori”. Cursul se adresează persoanelor adulte, cu vârsta de peste 60 de ani, și constă în familiarizarea tuturor participanților cu privire la modul de funcționare al calculatorului, în direcția organizării și editării documentelor, imaginilor, dar și pentru folosirea internetului și a metodelor moderne de comunicare (Facebook, E-mail, Skype - la cerere).

0

Întâlnirile se vor desfășura în zilele lucrătoare (luni-vineri), începând cu ora 9.00, la Secția de Periodice a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, situată în Craiova, pe strada Sf. Dumitru, nr. 3.
Cursul de „Inițiere în utilizarea calculatorului pentru seniori” este organizat de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din 2014, cu o frecvență de trei serii anuale, și este demarat de fiecare dată când se completează grupa de cursanți (8-10 participanți). La originea desfășurării cursului stă dorința bibliotecarilor de a veni în întâmpinarea nevoilor și solicitărilor avansate de utilizatori. Pentru înscrieri viitoare, îi invităm pe craioveni să se adreseze Secției de Periodice, la numărul de telefon 0351802919 sau la adresa de e-mail saladelectura@aman.ro.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ