Klaus Iohannis: Astăzi a câștigat România modernă, România europeană, România normală

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică seara, imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll, că aceasta este „cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD“.

0

„România a câştigat astăzi, dragi români. România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi. Au mers într-un număr impresionant să voteze şi acesta e cel mai important câştig pe ziua de astăzi. O menţiune specială pentru românii din diaspora, care au mers în număr extraordinar de mare la vot. Este o victorie importantă, este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD.
(…) Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România. Vă promit, astăzi, aici, în această seară, că voi fi preşedintele tuturor românilor, şi a celor care m-au votat, cărora le mulţumesc în mod expres, şi celor care nu m-au votat. Voi fi şi preşedintele românilor care nu au votat deloc, cu speranţa că data viitoare vor merge totuşi la vot“, a spus Iohannis.

Conform unui exit-poll realizat de CURS-Avangarde, care a realizat și o simulare ce include și voturile românilor din Diaspora, Klaus Iohannis ar fi obținut 67% din voturi, iar Viorica Dăncilă 33%.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ