Claudiu Manda, președintele PSD Dolj: De mâine începem să ne pregătim pentru alegerile locale

Declarația de presă susținută de președintele Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat, deputatul european Claudiu Manda, la încheierea procesului electoral din 24 noiembrie 2019:

0

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei din Dolj pentru modul în care s-au implicat în această campanie electorală și încep prin a le mulțumi tuturor primarilor, președinților noștri de organizații, dar, nu în ultimul rând, celor care ne-au votat, ne-au sprijinit, membrilor și simpatizanților noștri. Am văzut rezultatul exit-poll, însă, până la urmă, angajamentul pe care ni l-am asumat – atât între noi, cât și în discuția cu organizația centrală – a fost că vom obține 50 la sută plus unul dintre voturile exprimate în Dolj.
Din acest moment, ne ocupăm de numărătoarea paralelă și așteptăm rezultatul numărării voturilor din secțiile din județ. Sperăm că obiectivul pe care ni l-am propus – și anume, să câștigăm și în aceste condiții în Dolj – se va realiza.
Rezultatul va reflecta efortul de ani de zile al echipelor noastre, al administrației locale, dar și simpatia de care ne bucurăm în continuare din partea electoratului din județ și le mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Desigur că, de mâine, începem să ne pregătim pentru alegerile locale, pe care vrem să le câștigăm cu un scor mai mare decât rezultatul care se va înregistra în această seară“.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ