Mario-Ovidiu Oprea, senator PNL: Ce să dezbaţi când, pentru Viorica Dăncilă, Iohannis este vinovat pentru toate?!

După ce tabăra PSD l-a acuzat în repetate rânduri pe Klaus Iohannis că refuză o dezbatere directă cu Viorica Dăncilă pentru că îi este teamă, dar și că subminează democrația românească prin această atitudine, președintele PNL Craiova, Mario-Ovidiu Oprea, răstoarnă teoria social-deocraților folosind chiar argumentele forte ale acestora.

0
Senatorul Mario Ovidiu Oprea

Una dintre armele de campanie folosită masiv de social-democrați după ce Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au intrat în turul al doilea de scrutin a fost tema dezbaterii electorale directe între cei doi candidați, absolut obligatorie în ochii celor de la PSD și refuzată constant de presedintele în exercițiu. PSD a mizat obsesiv pe acest subiect, considerându-l „cartea câștigătoare” pentru alegerile de duminică. După cele două dezbateri cu jurnaliștii ale celor doi candidați, președintele PNL Craiova le propune alegătorilor un exercițiu simplu de imaginație. „Dacă suprapuneți cele două prestații, vă puteți închipui cu foarte mare ușurință cum ar fi arătat o dezbatere între cei doi. L-am avut pe Klaus Iohannis care, într-adevăr, în prima parte a arătat cât de greu a comunicat cu Guvernul PSD și câte lucruri s-au pierdut din această cauză, după care a prezentat soluții concrete. A vorbit la obiect, în domeniile şefului statului prevăzute de Constituție… În paralel, la doamna Dăncilă, la orice întrebare răspunsul era «este vinovat Klaus Iohannis… ». Toate întrebările le găsea tendențioase, că insinuează ceva sau că reprezintă un atac murdar la adresa domniei sale. Vă rog să vă închipuiți cum am putea cu un președinte ca Viorica Dăncilă să ajungem în spațiul Schengen, să nu mai avem vize și alte chestiuni pe care le dorim foarte mult”, a declarat președintele PNL Craiova.
În același timp, Mario-Ovidiu Oprea a atras atenția că este o mare greșeală ca oamenii să nu iasă la vot doar pentru că rezultatul este ușor de intuit. „Vă transmit rugămintea de a veni la vot, pentru că, așa cum spunea cineva, dacă ai un bilet la meciul Real Madrid-Dinamo București, tot mergi la meci, chiar dacă rezultatul este previzibil. Este o mare greșeală să nu mergi la vot pentru că oricum va câștiga Klaus Iohannis. De aceea, îndemnul nostru este să nu să facă această greșeală”, a completat senatorul Mario-Ovidiu Oprea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ