Ministrul Ionuţ Stroe: „Vom monitoriza la sânge şantierele de la stadioanele pentru EURO 2020”

Ministrul tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe, a inspectat luni, 18 noiembrie, alături de premierul Ludovic Orban şi de o delegaţie guvernamentală, şantierele de la stadioanele pentru EURO 2020. Acesta a spus că există întârzieri nepermise, dar se fac eforturi pentru ca arenele să fie gata la timp.

0

„Voi fi mai rezervat faţă de situaţia lucrărilor. Suntem într-o cursă contracronometru. Punem presiune cât mai mult pentru ca factori externi să nu afecteze ritmul de lucru”, a declarat ministrul Stroe, care a subliniat că EURO 2020 este un eveniment uriaş pentru România. „Cu toate acestea, au fost întârzieri nepermise, deşi angajamentul României este unul vechi. Vom monitoriza la sânge şantierele ca să câştigăm timp, cât vremea este încă bună. Noi ne-am mobilizat şi urmărim să nu mai existe sincope. Voi grăbi noii miniştri ca să întrunim rapid Comitetul interministerial pentru EURO 2020. Nicio zi nu trebuie pierdută. Îi mulţumesc şi lui Gică Popescu pentru că rămâne lângă noua echipă de la Guvern. Avem nevoie la maxim de energia lui şi să ne atragă şi el atenţia când ceva trenează”, a mai spus ministrul doljean.

România a primit organizarea a patru meciuri de la Euro 2020 pe Arena Naţională din Capitală. UEFA solicită celor 12 ţări organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ