Râmnicu Vâlcea: 100 de activiști liberali au marcat în stradă debutul campaniei lui Klaus Iohannis

PNL Râmnicu Vâlcea a dat, luni - 14 octombrie, startul campaniei electorale pentru susținerea lui Klaus Iohannis la președinția României.

0

Acțiunea a debutat în Scuarul ”Mircea cel Bătrân” din zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea, cu participarea a 100 de activiști. Apoi, aceștia s-au separat în două grupuri și, pe străzile orașului, au stat de vorbă cu cetățenii și au împărțit pliante.

„PNL vine în această campanie cu încrederea deplină în președinte”

„Suntem aici în kilometrul zero al orașului și considerăm că ne aflăm în centrul unui moment zero al evoluției societății românești. O nouă etapă începe prin realegea domnului Klaus Iohannis, o nouă etapă de reconstrucție a României. PNL vine în această campanie cu încrederea deplină în președinte. Este evident că s-a remarcat ca un lider internațional respectat, s-a remarcat și în plan intern, a făcut față încercărilor de câte ori a fost nevoie; de câte ori instituțiile statului a fost în pericol, când justiția a fost în pericol de a fi confiscată de forțele politice aservite unor persoane sau unor grupuri ascunse de interese. Eu cred că domnul Iohannis, cu echilibru și stabilitate, a reușit să îi convingă pe mulți dintre români. Iar cei care nu au fost convinși încă, au la dispoziție câteva săptămâni să analizeze toți candidații, să analizeze cu atenție contextul politic și economic, intern și internațional și să ajungă al concluzia că este cel mai bun președinte”, a declarat liderul PNL Râmnicu Vâlcea, Claudia Banu.

 

Comandat de Partidul National Liberal, executat de Mișcoci Marielena I.I cod mandatar 31190005

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ