Una dintre vedetele serialului Vikings vine in Romania în această toamnă

Fanii români ai celebrului serial Vikings (History Channel), distribuit de MGM Television începând cu anul 2013, au motive de bucurie, deoarece, nu peste mult timp, vor avea ocazia să-l întâlnească pe Alexander Ludwig chiar aici, în România. Potrivit unui articol publicat de Ziua de Cluj, Ludwig, cel care a interpretat în serial rolul lui Bjorn Lothbrok, fiul lui Ragnar, și-a anunțat încă din această vară participarea la Transylvania Comic Con - eveniment dedicat pasionaților de filme sau seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay și nu numai.

0

Vedeta din Vikings nu este singurul actor de la Hollywood ce și-a anunțat participarea, acestuia alăturându-i-se Rick Cosnett (The Vampire Diares, Arrow/The Flash), Kevin Mcnally (secundul celebrului Jack Sparrow din franciza Pirații din Caraibe), David Nykl (doctorul Zelenka din Stargate Atlantis) și Roger Ashton-Griffiths (Mace Tyrell în Game of Thrones). Toți cei menționați vor participa la sesiuni Question & Answer, se vor fotografia împreună cu fanii și le vor acorda autografe acestora, în măsura în care timpul le-o va permite.

Transylvania Comic Con va avea loc în weekend-ul 18-20 octombrie, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, prețul biletelor fiind următorul:
• Transylvania Comic Con Abonament / Bilet 3 zile-135 lei
• Transylvania Comic Con Abonament / Bilet VIP 3 zile-450 lei
• Vineri (16:00-21:00) – 30 lei
• Sâmbătă (10:00-20:00) – 55 lei
• Duminică (10:00-20:00) – 50 lei

Organizatorii anunță un program extrem de interesant pe tot parcursul celor 3 zile, din care nu vor lipsi concursuri de cosplay, benzi desenate, showuri de VR (Virtual Reality), streetfood și o expoziție temporară din care participanții își vor putea achiziționa diverse produse inspirate din filme și benzi desenate.
Născut pe 7 mai 1992 în Canada, Alexander Ludwig este un actor, cântăreț și model de succes, cunoscut publicului în special pentru rolurile din The Hunger Games, The Seeker: The Dark is Rising și Vikings. Ludwig și-a început cariera la vârsta de 9 ani, jucând într-o reclamă pentru franciza Harry Potter. În ceea ce privește viitorul, trebuie să menționam că actorul va avea, alături de Will Smith și Martin Lawrence, un rol important în mult așteptatul film Bad Boys for Life, ce urmează să fie lansat în luna ianuarie 2020.
Inspirat din viața vikingilor ce au dominat jumătatea de Nord a Europei între anii 700-1050, serialul Vikings a debutat în anul 2013, fiind foarte bine primit de publicul din întreaga lume, astfel că primul sezon a fost urmat de alte 5, cel mai recent debutând chiar în luna februarie a acestui an. Cel de-al șaselea sezon conține 20 de episoade. Succesul uriaș al serialului notat pe cinemagia.ro cu 9.2 (Game of Thrones este notat cu 9.5 pe același site, iar La casa del papel cu 9.3) a determinat mulți producători de conținut video să dezvolte diferite jocuri, printre cele mai populare numărându-se cele 3 sloturi produse de compania Yggdrasil – Vikings go Berzerk, Vikings go to Hell sau Vikings go Wild. Toate cele 3 sloturi video sunt disponibile și în România, atât în variantă demo, cât și pe bani reali, la VladCazino.ro – primul cazino online cu specific românesc, licențiat de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în februarie 2018.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ