Mall de peste 100 milioane de euro, ridicat în Craiova

Un nou mall, care va purta numele „Promenada“, va fi construit în Craiova, pe un teren de aproximativ 200.000 metri pătraţi, situat pe Calea Severinului, în locul cunoscut drept Balta Craioviţei.

0

Potrivit unui comunicat, NEPI Rockcastle intenționează să construiască unul dintre cele mai mari proiecte de retail din zona Olteniei. Valoarea investiției totale este estimată la aproximativ 110 milioane euro, iar lucrările de construcție vor demara după obținerea tuturor avizelor necesare. „Ne bucurăm să anunțăm această investiție, pentru că avem semnale că mai bine de 400.000 de români din zona de sud-vest a țării aşteaptă un astfel de proiect, cum va fi Promenada Craiova. Dorim să oferim vizitatorilor noştri o experiență completă de cumpărături şi divertisment, cu branduri naţionale şi internaţionale, multe dintre acestea venind în premieră în Craiova, iar conceptul va fi unul cu totul deosebit, realizat după ultimele standarde europene în retail. Ne extindem astfel portofoliul în zona Olteniei şi încurajăm dezvoltarea economiei locale prin investiții şi crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI Rockcastle.
Mall-ul Promenada Craiova va avea o suprafață de 70.000 mp închiriabili, cu o capacitate de peste 150 de magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, sport, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, servicii, restaurante şi cafenele.
Proiectul de retail, situat în apropierea arterei rutiere principale a oraşului şi în vecinătatea celui mai mare cartier rezidențial, va găzdui printre ancorele principale un hypermarket, un cinema şi un magazin de bricolaj Dedeman.
Proiectul include şi construirea de către NEPI Rockcastle a unei şosele de legătură între Calea Severinului şi Strada Râului, având 2 benzi pe sens, fapt care va avea o contribuție importantă la dezvoltarea infrastructurii din zonă.
Termenul de finalizare a lucrărilor pentru mall-ul Promenada Craiova este estimat la trimestrul 4 din 2021.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ