„Hai să spunem acum numele candidatului nostru la Primăria Craiova. Candidatul nostru este domnul Antonie Solomon“, a declarat, în faţa a peste 600 de membri şi simpatizanţi ai Pro România, deputatul Florinel Stancu. Acesta a adăugat că a dorit ca Pro România să fie primul partid care îşi anunţă candidatul pentru a-şi motiva organizaţia.
La rândul său, Antonie Solomon, a declarat că a venit alături de Pro România pentru că are nevoie de un partid în spate în cursa pentru primărie.
„Am arătat că devenim o filială puternică, cu oameni de caracter, care au această doctrină în sânge, social-democraţia, centru, centru-stânga şi care nu au părăsit PSD pentru că le place să se plimbe. Au vrut să reconstruiască stânga adevărată, ca să nu mai facă parte din stânga compromisă. Asta spun din ce am înţeles eu din ce s-a discutat în sală. Eu am zis că nu mai cred în doctrine, nici în partea stângă, nici în partea dreaptă, fiindcă am văzut cum stau lucrurile… m-am dus în stânga, i-am găsit pe liberali, m-am dus la liberali şi i-am găsit pe comunişti, pe cei de stânga. Aşa că e un amestec, de nu mai ştii cine e de dreapta şi cine e de stânga în ţara asta. Dar, din dorinţa de a reveni la primărie, trebuie să am pe cineva în spate“, a declarat Antonie Solomon.

Miercuri, 25 septembrie, a avut loc, la Filarmonica „Oltenia“ din Craiova, o întâlnire a membrilor Pro România din judeţul Dolj. La eveniment au participat secretarul general al Pro România – Ioan Mocioalcă, şi vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu. La întâlnire era anunţată şi prezenţa preşedintelui Victor Ponta, însă fostul premier nu a mai ajuns.
Conform liderilor Pro România, partidul îşi propune să devină un actor principal pe scena politică românească după alegerile locale şi generale de anul viitor, iar în 2024 să fie cel mai puternic partid de stânga. Adrian Ţuţuianu a spus că anul 2024 va fi un moment extrem de important pentru politica românească, în acel an fiind programate, pe lângă alegerile locale şi parlamentare, şi alegerile prezidenţiale şi europarlamentare. „Va fi un an electoral care va dicta direcţia în politica românească pentru următorii 10 ani“, a spus vicepreşedintele Pro România.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ