Olguţa Vasilescu şi Ionuţ Stroe, război în on-line

0

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Craiova a stârnit un conflict între doi deputaţi doljeni, social-democrata Lia Olguţa Vasilescu şi liberalul Ionuţ Stroe. Totul a plecat de la un comentariu al fostului edil al Craiova referitor la una dintre declaraţiile preşedintelui României, care critica lipsa investiţiilor în infrastructura rutieră din zona Olteniei.
La scurt timp a venit şi replica liberalului Ionuţ Stroe, tot sub forma unui comentariu pe pagina de facebook.

Vizată direct de postarea deputatului PNL, Olguţa Vasilescu a revenit cu un al doilea comentariu, în cuprinsul căruia l-a atacat, în termeni foarte duri, pe Stroe, pe care l-a numit de mai multe ori „râmă“.

La o zi de la postarea Olguţei Vasilescu, care a fost preluat şi de câteva site-uri de ştiri, deputatul Ionuţ Stroe a declarat că „politica nu este o emisiune de can-can și de scandal“, astfel că nu va răspunde atacurilor fostului ministru al Muncii. „Limbajul acesta e o zonă unde nu am expertiză. Politica nu este o emisiune de can-can și de scandal așa cum o fac unii, care se coboară atât de jos. Cu injurii, atacuri la persoană, aberații. Mă cunoașteți: eu nu am să merg după ea. Nu răspund acestor atacuri. Și cred că foarte mulți oameni nu mai vor așa ceva. Obligația acestor politicieni este mai degrabă să vorbească despre lucrurile asumate pe care nu și le-au onorat.
Societatea se schimbă. Vine rapid momentul în care ne vom despărți de acești politicieni care nu nu fac decât să umple de murdărie viața publică. Cred într-o Craiova care are nevoie să redevină un oraș dezvoltat și civilizat“, a precizat parlamentarul PNL.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ