Președintele PNL a transmis un mesaj puternic la Craiova
Ludovic Orban: Putem câştiga alegerile prezidenţiale în toate judeţele din Oltenia

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă, la Craiova, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest Oltenia, că liberalii pot câştiga alegerile în toate judeţele din Oltenia, iar acest lucru depinde doar de implicarea fiecăruia dintre ei.

0

„Aşa cum, în afară de preşedintele Klaus Iohannis şi de o mână de liberali, aproape nimeni nu credea în victoria Partidului Naţional Liberal şi astăzi vă spun: putem câştiga alegerile prezidenţiale în toate judeţele din Oltenia. Vâlcea a dat tonul victoriei la europarlamentare, câştigând cu peste 30%, şi îi felicit. Am încredere în Olt, în Dolj, în Mehedinţi şi în Gorj. Aveţi capacitatea de a câştiga alegerile. Stă doar în puterea muncii fiecăruia dintre noi şi în capacitatea de a spune adevărul despre ceea ce vrem să facem bun pentru România, preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal“, a declarat președintele PNL.

Iohannis arată cu degetul către PSD

Prezent la eveniment, președintele României, Klaus Iohannis, le-a cerut liberalilor să se implice pentru câştigarea alegerilor, deoarece trebuie să reconstruiască „ce a stricat PSD“. „PSD-ul, pentru România, a fost şi este o catastrofă. Cum am ajuns aici, cum am ajuns noi, românii, în această situaţie? Ei bine, prin alegeri, prin alegeri am ajuns aici. În decembrie 2016, PSD-ul a fost ales cu un program care promitea românilor de toate. Atunci au promis şi salarii, şi pensii, şi autostrăzi, şi spitale, şi şcoli, şi marea cu sarea şi nu au realizat nimic. În schimb, au reuşit ei, PSD-iştii, să îşi înşurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid în multe, multe poziţii publice. Oamenii competenţi pe care îi are România au trebuit să facă loc pentru aceşti incompetenţi, care aproape că au reuşit să distrugă sistemele publice din România, care aproape au reuşit să înlăture democraţia din România, dar unii ne-am opus – unii, unii ne-am opus tot timpul, cum se spune, am fost pe fază, ne-am folosit instrumentele constituţionale şi am oprit foarte multe din prostiile, din nesimţirile pe care le-au planificat PSD-iştii pentru România.
(…) Trebuie să reconstruim ce a stricat PSD. Trebuie să modernizăm România. Trebuie să ajungem, într-un final, la ceea ce am numit şi ce scrie pe toate afişele mele: la o ţară normală! E prea mult ce vreau eu? E prea mult pentru români să aibă ţara lor, o ţară europeană, o ţară modernă, o ţară normală? Nu cred că este prea mult şi nu cred că este o pretenţie exagerată. Eu cred că România normală i se cuvine fiecărui român! Dar pentru asta, dragii mei, trebuie să punem umărul, trebuie să muncim, trebuie să facem o echipă. Trebuie să facem o echipă, voi cu mine şi cu alte forţe politice pro-europene, cu alte formaţiuni democratice care vor să meargă împreună cu noi pe această cale. Acest lucru este posibil. Acest lucru se poate. Însă acest lucru, ne place, nu ne place, trebuie făcut cu cineva care conduce munca de reconstrucţie, de europenizare, de modernizare “, a spus Iohannis.

Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest Oltenia a reunit sâmbătă, la Centrul Multifuncțional din Craiova, peste 1.500 de membri ai partidului, parlamentari, aleşi locali, membri şi simpatizanţi. Printre participanți s-au numărat președintele Klaus Iohannis, liderul PNL – Ludovic Orban, europarlamentarul Rareș Bogdan, dar și Robert Sigartău – șeful de campanie al PNL.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ