Liberalii doljeni îl aşteaptă pe Iohannis cu 75.000 de semnături şi 1.500 de aleşi locali din Oltenia
Klaus Iohannis, vizită de precampanie la Craiova

Preşedintele în funcţie vine în mijlocul membrilor PNL din Oltenia cu o zi înaintea depunerii oficiale a candidaturii pentru un nou mandat la Cotroceni. Liderii locali ai partidului au prefaţat vizita prezidenţială cu câteva atacuri proaspete la adversarii de la PSD, în frunte cu ex-ministrul Lia Olguţa Vasilescu.

0

Preşedintele Klaus Iohannis va participa la o acţiune de precampanie la Craiova, pe 21 septembrie, la Centrul Multifuncţional, unde sunt aşteptaţi peste 1.500 de liberali, potrivit liderului PNL Dolj, Ştefan Stoica. Stoica a făcut anunţul la conferinţa de presă a PNL Dolj de duminică, la care a luat parte alături de europarlamentarul partidului, Marian Jean Marinescu, precum şi de coordonatorul regional al PNL, Gigel Ştirbu. „Domnul preşedinte va participa pe 21 septembrie la conferinţa regională a aleşilor locali din Oltenia, unde aşteptăm peste 1.500 de liberali din regiunea noastră: primari, consilieri locali şi judeţeni, parlamentari”, a spus Ştefan Stoica. Preşedintele filialei doljene a PNL a ţinut să precizeze că liberalii din judeţ nu-l primesc pe Klaus Iohannis cu mâna goală, ci cu peste 75.000 de semnături de susţinere pentru candidatura şefului statului la un nou mandat. „Ţin de asemenea să vă precizez că, la nivelul judeţului Dolj, am încheiat cu succes campania de strângere de semnături pentru depunerea candidaturii domnului preşedinte. Din cele 2 milioane de semnături câte preconizăm să adunăm la nivel naţional, noi aveam un target de 75.000 de semnături, număr pe care l-am strâns cu uşurinţă. 30.000 de semnături am strâns numai din municipiul Craiova”, a spus Stoica.

Stoica: Olguţa „Vrăbiuţa“ a început din nou să ciripească

Cuprins de entuziasmul reîntâlnirii cu şeful statului, preşedintele PNL Dolj şi-a păstrat ceva preocupare şi pentru adversarii tradiţionali de la PSD. Ştefan Stoica a atacat discursul de dată recentă al social-democraţilor, ţinta predilectă fiind ex-ministrul Lia Olguţa Vasilescu, potenţial candidat al PSD la Primăria Craiova. „Am văzut că, în ultima perioadă, Olguţa «Vrăbiuţa» a început din nou să ciripească, folosind acelaşi limbaj de sorginte peremisto-comunistă care am văzut că e apreciat de ei prin CEx. Să ne spună din nou de autostrăzi, cum a făcut data trecută cu acele borduri din câmp, să ne spună, cum ne-a mai spus, că vom avea centură la Balş până la sfârşitul anului, ceea ce e o mare minciună: la acel drum nu există autorizaţie de construire, nu s-au făcut exproprieri, nu s-a făcut nimic. Ţin s-o anunţ însă şi pe ea şi pe colegii săi că acest ciripit n-o să le ajute la nimic. Preşedintele Iohannis va câştiga cu siguranţă alegerile prezidenţiale. Discuţiile cu oamenii din această perioadă în care am strâns semnături pentru candidatura sa ne-au convins”, a spus Stoica.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ