Deputat de Vâlcea din partidul lui Tăriceanu: „Chiţoiu îngroapă ALDE!”

Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul ALDE de Vâlcea, Dumitru Lovin (foto), se dezlănţuie împotriva lui Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului, pe care îl consideră responsabil de iminenta dispariţie a acestei formaţiuni politice. Parlamentarul ALDE mai notează că „bolovanul” Chiţoiu îl va trage la fund şi pe Călin Popescu Tăriceanu. Deocamdată, Lovin nu a precizat dacă va demisiona sau nu din partid.

0

DEZASTRU!
Mulţumim „maestrului” Chiţoiu!

După demisia colegilor Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Ion Cupă, Mihai Niţă şi Marian Cucşa, ALDE rămâne fără grup şi în Camera Deputaţilor.
Consider că, pentru acest lucru, ar trebui să-i mulţumim „maestrului” Daniel Chiţoiu, secretarul general al partidului.
Încă nu pot înţelege ce a avut în cap preşedintele Tăriceanu când a lăsat partidul pe mâna acestui om, care va rămâne în istorie ca fiind groparul formaţiunii ALDE. Sunt absolut convins că Daniel Chiţoiu, mai bine zis setea lui de putere şi lăcomia de care a dat şi dă în continuare dovadă, vor fi bolovanul care-l va trage la fund pe Călin Popescu Tăriceanu, îi va submina în continuare autoritatea, credibilitatea şi totodată va distruge definitiv ALDE care, în scurt timp, va dispărea de pe scena politică a ţării.
În concluzie, ca urmare a „sfaturilor excelente” primite de la „maestru”, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu rămâne atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat fără grup în Parlamentul României.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ