Cursuri de limba engleză pentru adulți la Biblioteca „Aman“

0

Biblioteca Județeană „Alexandru şi Aristia Aman” organizează, în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2019, un nou program de învățare a limbii engleze.
Cursurile se adresează persoanelor adulte cu vârsta cuprinsă între 35 şi 55 de ani. Întâlnirile se vor desfăşura în fiecare zi de marți a intervalului 1 octombrie – 1 decembrie 2019, începând cu ora 17:00, în sala „Marin Sorescu”. Obiectivul urmărit în cadrul programului constă în promovarea limbii engleze în rândul persoanelor adulte care doresc să-şi perfecționeze cunoştințele lingvistice. La finalul programului, cursanții vor fi în măsură să susțină o conversație uzuală, dar şi să scrie şi să citească în limba engleză.
Înscrierile se desfăşoară în perioada 12 – 20 septembrie a.c. în limita a 25 de locuri. Înscrierile se fac fie telefonic, la numărul 0251.532.267, interior 110, fie la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru şi Aristia Aman”, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9.
Programul de învățare a limbii engleze se înscrie în seria de proiecte de învățare şi dezvoltare continuă pe care Biblioteca Județeană „Alexandru şi Aristia Aman” le organizează în mod frecvent pentru persoanele adulte.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ