Cursuri de limba engleză pentru adulți la Biblioteca „Aman“

0

Biblioteca Județeană „Alexandru şi Aristia Aman” organizează, în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2019, un nou program de învățare a limbii engleze.
Cursurile se adresează persoanelor adulte cu vârsta cuprinsă între 35 şi 55 de ani. Întâlnirile se vor desfăşura în fiecare zi de marți a intervalului 1 octombrie – 1 decembrie 2019, începând cu ora 17:00, în sala „Marin Sorescu”. Obiectivul urmărit în cadrul programului constă în promovarea limbii engleze în rândul persoanelor adulte care doresc să-şi perfecționeze cunoştințele lingvistice. La finalul programului, cursanții vor fi în măsură să susțină o conversație uzuală, dar şi să scrie şi să citească în limba engleză.
Înscrierile se desfăşoară în perioada 12 – 20 septembrie a.c. în limita a 25 de locuri. Înscrierile se fac fie telefonic, la numărul 0251.532.267, interior 110, fie la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru şi Aristia Aman”, situat pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9.
Programul de învățare a limbii engleze se înscrie în seria de proiecte de învățare şi dezvoltare continuă pe care Biblioteca Județeană „Alexandru şi Aristia Aman” le organizează în mod frecvent pentru persoanele adulte.