Abonamentele la meciurile SCM Rm. Vâlcea vor costa între 100 şi 500 lei

Abonamentele la meciurile SCM Râmnicu Vâlcea, campioana României la handbal feminin, vor costa între 100 şi 500 lei, în funcţie de sectorul ales. În acest sezon, se vor vinde abonamente şi la tribuna a doua, a anunţat Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de Handbal a SCM Râmnicu Vâlcea.

0

„De la 1 august începem să punem în vânzare biletele pentru meciuri. În primele zile vor avea prioritate cei care au avut abonamente şi anul trecut, sunt oameni care vor să îşi păstreze abonamentele şi locurile. Apoi, vom da drumul pentru ceilalţi doritori”, a anunţat Florin Verigeanu.
Potrivit acestuia, pentru sezonul care începe la finele lunii august, vor fi trei feluri de abonamente, noutatea constând în faptul că se vor vinde abonamente şi la tribuna a doua, pe şapte rânduri: „În zona VP, abonamentele vor costa 500 lei, pe laterale – 400 lei, iar pentru pensionari vor fi abonamente de 100 de lei. Vom deschide şi la tribuna a doua, pe mijloc, unde şapte rânduri de scaune vor fi cu abonamente”, a precizat Verigeanu.
Sezonul oficial pentru SCM Râmnicu Vâlcea va începe pe 25 august, când este programată Supercupa României, în care vâlcencele vor întâlni pe CSM Bucureşti.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ