PNL Vâlcea nu negociază principii şi valori

În urma apariţiei în mediul online şi într-o parte a mass-mediei judeţene a unor zvonuri privind o posibilă înscriere în PNL a lui Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu-Vâlcea, filiala Vâlcea a PNL face următoarele precizări pentru corecta informare a opiniei publice:

0

1. Mircia Gutău şi-a ales calea atunci când s-a poziţionat de partea PSD şi a lui Liviu Dragnea, atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional. Când girezi ani la rând măsurile aberante ale unui guvern care face rău românilor, când te aliezi la nivel judeţean cu un PSD format din oameni care îşi urmăresc doar propriul interes şi nu lucrează pentru vâlceni, când susţii la europarlamentare PSD-ul şi când te poziţionezi împotriva preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale din acest an, nu ai nici o şansă să devii membru al Partidului Naţional Liberal; nici la Vâlcea şi nici în altă organizaţie!
2. Partidul Naţional Liberal nu va negocia valorile asumate şi nici prevederile statutare cu nimeni, indiferent de nume. PNL Vâlcea va merge alături doar de cei care ne împărtăşesc obiectivul de a face din judeţul Vâlcea unul prosper, judeţ în care cetăţenii beneficiază de respect, de condiţii de trai decente şi de servicii publice de calitate. O bună guvernare judeţeană, care să aducă bunăstare vâlcenilor, reprezintă principalul obiectiv al PNL Vâlcea.
3. PNL Vâlcea se delimitează public de orice fel de încercare de manipulare a opiniei publice şi consideră că aceste zvonuri au fost răspândite de cei care pe 26 mai au primit o lecţie usturătoare din partea vâlcenilor. Considerăm că această încercare de intoxicare a opiniei publice vâlcene este cu atât mai gravă cu cât ea este finanţată din bani publici. Pe această cale, atragem atenţia autorităţilor judeţene că folosirea fondurilor publice în interes personal sau de grup/partid reprezintă infracţiune.
4. PNL Vâlcea rămâne singura organizaţie politică judeţeană, care, de mai bine de 3 ani, scoate la iveală ilegalităţile şi minciunile celor ce se află la conducerea judeţului şi a municipiului. PNL Vâlcea va continua să taxeze PSD şi pe cei care îl susţin, de fiecare dată când se vor abate de la scopul de a asigura un trai mai bun vâlcenilor. În ciuda blocadei mediatice pe care PSD şi aliaţii săi încearcă să o instaureze împotriva reprezentanţilor PNL care critică puterea judeţeană, filiala Vâlcea a PNL îşi va continua rolul de partid de opoziţie şi va taxa de fiecare dată incompetenţa celor care conduc astăzi judeţul şi municipiul.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ