Indiscreții de Vâlcea

0

Antrenamente cu suspine
Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de Handbal a SCM Râmnicu Vâlcea, povesteşte despre antrenamentele campioanelor României, aflate, în prezent, în cantonament: „Am fost la Cheile Grădiştei şi le-am văzut. Săracele, unele plâng şi aleargă, plâng, dar aleargă. Ăsta e un lucru îmbucurător”.

Sfat!
Prezent la Râmnicu Vâlcea, pentru o întâlnire cu mass-media locală, senatorul USR, Radu Mihail, şi-a sfătuit colegii de partid de la Vâlcea să termine cu jignirile la adresa jurnaliştilor: „E incredibil ce se întâmplă. Chiar dacă vă mai şi critică, nu jurnaliştii sunt adversarii voştri. Concentraţi-vă pe adevăraţii adversari, cei politici!”

Mai durează!
Mircia Gutău, primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, dă ca sigure, pentru luna noiembrie, încheierea lucrărilor exterioare la Arenele Traian. În ce priveşte interioarele, posibil să mai dureze. Motivul: „Firma care lucrează nu mai găseşte meşteri”, spune primarul.

Când funcţia te obligă
Numărul unu din USR Vâlcea vrea să fie deputat. Numai că, statutul de preşedinte de organizaţie îl cam obligă să intre şi în competiţiile locale de anul viitor. „Cu siguranţă, voi candida pe plan local, dar eu, când am intrat în politică în 2016, am candidat la Camera Deputaţilor şi m-am situat foarte aproape să fiu coleg cu colegii mei din Parlamentul României. Mi-aş dori şi m-aş vedea mult mai pregătit pentru aceeaşi direcţie. Dar, cu certitudine, la anul voi candida pe plan local”, spune Andrei Gheorghiu, preşedintele USR Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ