Deputatul Daniela Oteșanu: „S-a dat startul depunerii de dosare pentru modernizarea stațiunilor balneo”

Deputatul PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu, a declarat că Guvernul a demarat un program ce vine în sprijinul autorităților locale și al societăților private care doresc să facă investiții pentru dezvoltarea stațiunilor balneare din România.

0

Potrivit Danielei Oteșanu, prin Programul de finanţare a investiţiilor pentru modernizarea şi dezvoltarea stațiunilor balneare, autoritățile locale care depun proiecte obțin finanțare de 100% pentru investiții în infrastrutura turistică balneară. Prograamul se adresează și societăților private care pot beneficia conform schemei de ajutor de minimis de până la 200.000 de euro pentru finanţarea investiţiilor în modernizarea şi dezvoltarea stațiunilor balneare din România.
„Aceasta este o măsură concretă ce vine în sprijinul dezvoltării turimului balneo și îi îndemn pe toți cei intersați să depună dosare. Acestea vor fi evaluate de către reprezentanți ai Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză și ai Ministerului Turismului”, spune parlamentarul social-democrat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ