Vâlcea: Deputatul Buican sugerează aranjamente de partid în programul „Lapte şi corn”

Deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican, sugereză că în spatele eşecului reprezentat de programul „Lapte şi corn” din judeţul Vâlcea s-ar afla anumite „aranjamente de partid”. Cristian Buican evită să avanseze nume şi îşi asumă aceste opinii doar pe pagina de facebook, nu într-un comunicat oficial, aşa cum ar fi normal. Prin urmare, aceste informaţii trebuie tratate cu anumite rezerve, însă, evident, se cuvin cercetate.

0

„Se încheie anul şcolar 2018-2019. Contrar prevederilor legale în vigoare, CJ Vâlcea nu a fost în stare să asigure lapte, corn şi măr pentru elevii judeţului Vâlcea. În ciuda scuzelor penibile invocate, încet, încet ies la iveală adevăratele motive ale acestui eşec administrativ. După lupte grele, ce au durat aproape un an, contestaţii, licitaţii refăcute, caiete de sarcini modificate şi alte asemenea matrapazlâcuri, produsele de panificaţie ce vor fi distribuite elevilor din judeţul Vâlcea vor fi asigurate de o firmă din Constanţa. Lăsând la o parte anomalia de a distribui produse de panificaţie în judeţul Vâlcea de către o firmă din Constanţa (judeţul nostru fiind renumit la nivel naţional pentru firmele din domeniul panificaţiei), vă spun doar că distribuitorul constănţean de corn pentru elevii judeţului Vâlcea este o firmă deţinută de un fost ministru PSD şi de tatăl său, consilier local PSD în Constanţa. Tot pe aceeaşi reţetă a sifonării banului public către reţele de partid, produsele lactate distribuite elevilor vâlceni provin de la o firmă din Timiş, a unui cunoscut sponsor PSD. Rămâne să mai vedem ce pesedist va aduce merele şi de unde…
P.S. Licitaţia pentru lapte, corn şi măr pentru elevii judeţului Vâlcea are o valoare de aproximativ 4 milioane de euro!!!”, susţine Buican.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ