Rm.Vâlcea: Acțiune de donare de sânge la Shopping City Mall

Fundația Evengreen în colaborare cu Centrul de transfuzii sanguine Vâlcea și Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea organizează o acțiune de donare de sânge în zilele de 13, 14 și 15 iunie, între orele 8:00 - 12.00. Acțiunea este organizată în cadrul Zilei Mondale a Donatorului de Sânge, sărbătorită pe 14 iunie.

0

Sunt așteptate, la parterul Shopping City Mall,într-un spațiu special amenajat, toate persoanele sănătoase care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional. Pot dona sânge persoane cu vârsta cuprinsă între 18-65 ani (pentru prima donare 18-60 de ani, în funcție de evaluarea medicală) cu greutatea peste 50 de kilograme, care nu au suferit de hepatită virală, tuberculoză, sifilis, malarie, infecție HiV, epilepsie, diabet zaharat insulino-dependent, boli de inimă etc. Cu 3 zile înainte de donare este interzis consumul de băuturi alcoolice! De asemenea, în ziua donării se recomandă un mic -dejun ușor, format din sandwich-uri, fructe, lactate, și minimum 500 de mililitri de lichide.

Beneficiile donatorilor
Donatorii vor beneficia de șapte tichete de masă, o zi liberă de la serviciu sau de la școală în ziua donării, un voucher de cumpărături cu reducere de 10%. De asemenea, rezultatul analizelor medicale va fi eliberat gratuit.
Aceasta este ce-a de-a doua acțiune de donare de sânge organizată de Fundația Evengreen și Centrul de transfuzii sanguine Vâlcea la Shopping City Mall din Râmnicu Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ