Consiliul Judeţean Vâlcea alocă 60.000 lei pentru Open Air Blues Festival Brezoi 2019

„După ce anul trecut a contribuit cu suma de 30.000 lei la finanţarea ediţiei a II-a a Festivalului Internaţional de Muzică Blues din România, desfăşurat la Brezoi, Consiliul Judeţean Vâlcea este şi anul acesta alături de organizatorii acestui eveniment cultural şi, la propunerea preşedintelui Constantin Rădulescu, dublează suma alocată anul trecut Primăriei oraşului Brezoi”, a transmis CJ Vâlcea prin intermediul unui comunicat remis mediei.

0

„Apreciind că Open Air Blues Festival Brezoi este unul de mare anvergură, care atrage în zonă foarte mulţi iubitori ai muzicii de gen, la rectificarea bugetului propriu al judeţului Vâlcea, aprobată în şedinţa ordinară din data de 23 mai 2019, Consiliul Judeţean Vâlcea a alocat Primăriei oraşului Brezoi suma de 60.000 lei (600 milioane lei vechi) pentru organizarea ediţiei a III-a a Festivalului Internaţional de Muzică Blues din România.
Prin Hotărârea nr. 85 din 23 mai 2019, aleşii judeţeni au aprobat alocarea sumei de 60.000 lei pentru încheierea protocolului de cooperare între judeţul Vâlcea şi oraşul Brezoi, în vederea organizării Festivalului Open Air Blues Festival Brezoi 2019 şi l-au împuternicit, pentru semnarea protocolului de cooperare, pe preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu (foto)”, se mai arată în documentul citat.
„Festivalul Internaţional de Muzică Blues din România, desfăşurat la Brezoi, unul dintre cele mai cunoscute şi iubite festivaluri de blues din țară, devine un brand al localităţii vâlcene şi, implicit, al judeţului Vâlcea. Dacă în primele două ediţii a reuşit să atragă în zonă foarte mulţi iubitori ai muzicii blues, sunt convins că anul acesta se va bucura de o şi mai largă participare. De aceea, am propus colegilor consilieri judeţeni să dublăm contribuţia Consiliului Judeţean Vâlcea la finanţarea acestui eveniment, la organizarea căruia suntem parteneri.
Ne dorim ca ediţia din acest an, care se va desfăşura în perioada 18 – 21 iulie 2019 şi va reuni solişti şi trupe, recunoscute la nivel internaţional, din SUA, Australia, Olanda, Finlanda, Serbia şi România, să aibă un succes răsunător şi să atragă cât mai mulţi iubitori de blues”, a declarat Constantin Rădulescu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ