Cea de-a 11-a ediţie a Zilei comunei Păuşeşti-Măglaşi, sărbătorită cu artişti de top şi două inaugurări

În şedinţa Consiliului Local din data de 23 mai 2019, Primăria Păuşeşti-Măglaşi, din judeţul Vâlcea, a propus alocarea sumei de 50.000 lei din bugetul local pe 2019, pentru organizarea şi sărbătorirea Zilei comunei Păuşeşti-Măglaşi.

0

Cea de-a 11-a ediţie a Zilei comunei Păuşeşti-Măglaşi va avea loc pe 29 iunie, odată cu „Sărbătoarea Teiului”. Primăria a anunţat şi o parte a festivităţilor: vor prezenta programe artistice copiii Şcolii ”Achim Popescu”, vor fi acordate diplome elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură, iar spectacolul artistic va fi susţinut de artişti consacraţi: Cătălin Crişan, Corina Chiriac, Cornelia şi Lupu Rednic, Valeria şi Traian Ilea, Formaţia Edno Kronos, Emilia Dorobanţu. Ziua se va încheia cu un program spectaculos de de artificii.
Primarul Alexandru Dediu a declarat că în această zi va fi inaugurat Căminul Cultural, reabilitat prin finanţarea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). Căminul va avea un muzeu al localităţii, o sală de fitness, o sală de film cu 200 de locuri care va fi dotată cu aparatură modernă, precum şi o bibliotecă. De asemenea, pe 29 iunie va fi inaugurat şi podul peste răul Olăneşti, din satul Pietrari.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ