ALDE Dolj: Vom avea rezultate mai bune la alegerile care urmează

Deputatul Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Am încredere că alegerile care vor urma vor arăta că rămânem o organizație politică relevantă în Dolj”.

0

„ALDE Dolj respectă votul electoratului și înţelege să înveţe repede lecția acestor alegeri. Vom analiza rezultatele pe fiecare localitate cu multă atenție în perioada imediat următoare.
La nivelul judeţului Dolj am depăşit pragul electoral la aceste prime alegeri europene la care organizaţia noastră a participat. Acest rezultat ne situează intre primele 7-8 organizaţii la nivel national ALDE.
Considerăm ca alegerile locale şi parlamentare vor arata cu totul altfel fata de aceste alegeri. Noi vom continua să ne promovăm ideile si proiectele liberale şi democratice.Vom continua dialogul nostru cu doljenii in comunităţile lor.
Au venit alături de noi multi oameni de calitate.Am construit in aceasta perioada o structura consolidata care ne dă argumentele necesare sa credem ca vom obţine un număr semnificativ de primari, viceprimari, consilieri locali. ALDE are potential politic si va demonstra că rămâne un actor politic relevant atât la nivelul judeţului Dolj cat si la nivel national.
Am făcut o campanie onesta, de buna calitate fără practici care nu au legatură cu democraţia. Eforturile făcute de liderii noştri locali, de militanţii şi simpatizanţii noştri se vor vedea la alegerile care urmează. Avem încredere in acest lucru.Vom lua toate acele decizii necesare pentru a corecta lucrurile mai putin bune astfel încât alegerile care urmează sa ne găsească și mai bine pregătiţi.
Mulţumim tuturor craiovenilor, tuturor doljenilor pentru votul acordat ALDE la alegerile europene. ALDE Dolj merge mai departe!“, se arată într-un comunicat al ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ