Primarul comunei Bucovăţ a fost exclus din partid după ce a anunţat că susţine PSD
ALDE Dolj: Noi rămânem liberali. Domnul Tuţă a ales alt drum

Deputat Ion Cupă, Președinte ALDE Dolj: „I-am dat fostului nostru coleg Cristian Tuță, prin votul Biroului Politic Teritorial al ALDE Dolj, toată libertatea de a fi pesedist cu acte în regulă”.

0

„Biroul Politic Teritorial al ALDE Dolj a decis, în unanimitate, excluderea din partid a domnului Cristian Tuță, primarul comunei Bucovăţ, cel care s-a hotărât, cu câteva luni în urmă, să fie alături de PSD Dolj. ALDE Dolj are în prezent o rețea de organizații consolidate în toate cele 111 localități ale județului Dolj fiind deschisă tuturor celor care împărtășesc valorile liberalismului modern, principiile apărării drepturilor și libertăților cetățenilor.
ALDE Dolj consideră că legislația trebuie clarificată astfel încât să fie reglementată mai clar situația primarilor care în timpul mandatului se orientează către o altă formațiune politică, explicit sau mascat“, se arată într-un comunicat al ALDE Dolj.
„Vrem să-i dăm posibilitatea domnului Tuță de a fi pe deplin devotat PSD dacă așa a ales. Noi, cei din ALDE, rămânem liberali convinși. Dacă dânsul, ales primar pe listele ALDE, a descoperit brusc că e de stânga este opțiunea sa. Îi dorim succes.
ALDE Dolj și-a crescut puternic potențialul politic și electoral în ultimii doi ani.Sperăm într-un rezultat cu două cifre la nivelul județului, pe 26 mai. De pe o asemenea baza vom putea obține anul viitor prin votul doljenilor un portofoliu extins de primari, consilieri locali, consilieri județeni care să ne acrediteze ca una din forțele politice principale ale Doljului”,- a mai precizat liderul ALDE Dolj”, apreciază liderul ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ