Rareş Bogdan, pentru a doua oară la Vâlcea

„Miercuri, 15 mai 2019, domnul Rareş Bogdan, locul 1 de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, va veni în judeţul Vâlcea”, transmite PNL Vâlcea într-un comunicat remis mediei. Aceasta este cea de-a doua vizită la Vâlcea a lui Rareş Bogdan, care a declarat că îşi va deschide un birou de europarlamentar în Râmnicu Vâlcea.

0

Discuţii cu oamenii în cele trei pieţe din Râmnic
„Rareş Bogdan va sta de vorbă cu vâlcenii prezenţi miercuri pe străzile Râmnicului, le va explica importanţa alegerilor europarlamentare şi le va prezenta râmnicenilor argumentele pentru care Partidul Naţional Liberal reprezintă soluţia salvatoare pentru România. De asemenea, domnul Rareş Bogdan va susţine în faţa cetăţenilor necesitatea şi utilitatea referendumului iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis şi îi va îndemna pe aceştia să voteze DA la ambele întrebări de pe buletinul de vot.
Programul vizitei domnului Rareş Bogdan în municipiul Râmnicu Vâlcea va debuta cu o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Vâlcea, de la ora 10.00. Ulterior, începând cu ora 14.00, domnul Rareş Bogdan se va afla în mijlocul râmnicenilor, fiind prezent, pe rând, în toate cele trei pieţe ale municipiului, piaţa Centrală, Nord şi Ostroveni.
«România în primul rând» este mesajul Partidului Naţional Liberal pentru aceste alegeri şi reprezintă esenţa programului politic. Partidul Naţional Liberal este singura forţă politică din România respectată la nivel european, ce are puterea să influenţeze deciziile la nivelul Parlamentului European, în avantajul României”, se mai arată în comunicatul de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ