„În ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului din data de 17 aprilie 2019 s-a adoptat Hotărârea nr. 10 pentru modificarea anexei la Hotărârea Parlamentului României nr. 32 din 4 iulie 2018 privind instituirea Comisiei comune speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru controlul execuției bugetare anuale ale Curții de Conturi (hotărâre publicată în Monitorul Oficial al României nr. 298 din 18.04.2019).
Astfel, deputatul Vasile Cocoș, aparținând grupului parlamentar PSD, a fost desemnat în calitate de președinte al comisiei în locul deputatului PSD de Buzău, Lazăr Sorin care a fost desemnat președinte al Comisiei de buget, finanțe, bănci.
Comisia specială se compune din 15 membrii desemnați de grupurile parlamentare din Camera Deputaților și Senat și este condusa de un birou alcătuit din președinte, vicepreședinte și secretar.
Membrii Comisiei își păstrează și calitatea de membri ai comisiilor permanente ale celor două camere.
Rapoartele Comisiei, întocmite ca urmare a controlului execuției bugetelor anuale ale Curții de Conturi, vor fi prezentate Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, în termenul stabilit de acestea, urmând a fi puse la dispoziția grupurilor parlamentare, după care se vor prezenta în ședința de plen reunit al celor două camere.
Comisia va funcționa până la sfârșitul mandatului legislaturii parlamentare 2016-2020”, se arată în comunicatul citat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ