ALDE Dolj: Cine vrea Tăriceanu-preşedinte votează ALDE pe 26 mai

Deputat Ion Cupă, vicepreședinte național ALDE: „România va deveni o țară normală, preocupată exclusiv de calitatea vieții cetătenilor ei, dacă va avea președinte pe Călin Popescu Tăriceanu. Ne vom bate în toată Oltenia pentru un scor bun la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai astfel încât imediat după aceea să-i cerem liderului nostru să-și anunțe candidatura la funcția supremă în stat”.

0

Evenimentul de la Craiova de prezentare a candidaților ALDE la alegerile pentru Parlamentul European, la care au participat mii de olteni a arătat, o dată în plus, personalitatea excepțională a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și încrederea uriașă de care se bucură în rândurile românilor. ”Oltenii nu uită pe cei care le-au făcut bine și sunt pregătiți să acorde sprijinul lor la vot celor care merită cu adevărat. Prin contribuția sa directă și prin influența sa pozitivă, Tăriceanu a adus investiții totale de peste 5 miliarde de euro în dezvoltarea Doljului și a Olteniei în general, doar dacă ne gândim la Ford, Aeroportul Craiova, Dacia Pitești, infrastructura de irigații, conducta de aducțiune de gaze din sudul Olteniei.Tăriceanu merită să fie președintele tuturor românilor”, susține deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj
„Le-am cerut militanților noștri în discursul de la mitingul electoral de la Craiova să fie vigilenți în apărarea votului ALDE din urne pe 26 mai. Le-am mai spus să transmită tuturor că dacă vor un președinte ca Tăriceanu prima condiție este un rezultat foarte bun la alegerile europene din 26 mai”, a mai precizat Ion Cupă, Vicepreședintele național ALDE.
Sâmbătă la Craiova în prezența a peste 3000 de olteni și a președinților ALDE din Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Mehedinți, Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu i-a prezentat pe Norica Nicolai, Andrei Gerea, Daniel Barbu, Renate Weber, Varujan Vosganian, principalii candidați de pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare.
În discursul său, Tăriceanu a spus că se va bate în continuare pentru investiții românești și străine în toată Oltenia, că România poate deveni o țară puternică a cărei voce să conteze la Bruxelles și că nu va permite ca drepturile și libertățile românilor, obținute cu sânge acum 30 de ani, să mai fie călcate în picioare.
Entuziasmați, participanții la eveniment au strigat minute în șir ”Tăriceanu Președinte!”

Comandat de ALDE, executat de SC INDISCRET MEDIA SRL, cod mandatar financiar 41190002

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ