Indiscreții de Vâlcea

0

Hâc!
Întrebarea săptămânii în spaţiul public din Vâlcea este câtă apă s-a băut înainte de emisiunea realizată de Cosmin Guşă sâmbăta trecută, la Râmnicu Vâlcea? Cei care au văzut live-ul cred că, având în vedere comportamentul unora dintre invitaţi, dar şi al realizatorului, s-a băut foarte, foarte puţină apă; la vin.

Delirant!

Domn’e, să te cruceşti, nu alta! Una din concluziile delirante ale Parchetului în ce priveşte moartea femeii care, în ianuarie 2018, şi-a prins eşarfa pe scările rulante din pasajul central din Râmnic, este că strangulata e de vină. De ce? Fiindcă nu a citit instrucţiunile de folosire a scării înainte de a urca pe ea. Aşaa!!!

De la Anton Pann…

Foarte bun spectacolul „Emisie: Titanic Vals” al tinerei trupe de la Teatrul ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea. Spectacol de colecţie, merită văzut. Între timp, bâlbâiala în ce priveşte postul de director al teatrului continuă. Aşa că actorului Octavian Costin i s-a prelungit iarăşi interimatul. Hm, ciudat! Niciun director nu mai e bun pentru teatrul ăsta, ce să vezi!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ