Corneliu Papură, noul antrenor al Științei

0

Universitatea Craiova a anunţat luni, printr-un comunicat de presă postat pe site-ul clubului, că Devis Mangia nu mai este antrenorul echipei, locul său fiind luat de Corneliu Papură.
Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.
Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna“, se arată în comunicatul de presă.

Seria de rezultate negative din ultimele săptămâni i-au fost fatale lui Devis Mangia, despre a cărui posibilă înlocuire se vorbea deja de mai multe zile. Astfel, în ultimele trei meciuri de campionat, alb-albaştri au obţinut un singur punct şi sunt la un pas de eliminarea din Cupa României după ce au pierdut manşa tur, pe teren propriu, în faţa celor de la Viitorul.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ