Handbal: SCM Rm. Vâlcea a bătut şi echipa lui Tadici, urmează marea confruntare cu CSM Bucureşti

SCM Rm. Vâlcea a câştigat pe 24 februarie, fără probleme, partida din deplasare cu HC Zalău, înregistrând un scor de 29-24. Vâlcencele se află pe prima poziţie şi aşteaptă derby-ul cu CSM Bucureşti, care se va desfăşura pe 13 martie, în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

0

La Zalău, SCM Rm. Vâlcea, antrenată de Florentin Pera, şi-a demonstrat superioritatea în faţa echipei aprigului Gheorghe Tadici şi a încheiat partida cu 29-24. Jucătoarele de bază ale echipei vâlcene au fost excelente, de la Dumanska în poartă, la Glibko, care a marcat de 10 ori, până la interul drepta Vasileuskaia. Apărarea vâlceană a fost însă principala armă a SCM. De netrecut au fost acolo, în centrul defensivei, Raluca Băcăoanu şi Ines Khouildi, ajutate de Maria Petrovici şi Alicia Fernandez. Vâlcea a condus de la un capăt la altul, distanţându-se şi la 7 goluri. Scorul final a fost 29-24, a 16-a victorie consecutivă pentru vâlcence, care mai fac un pas imens spre titlu.
Primarul Râmnicului anunţă „un show cum nu s-a mai văzut”
Pe 13 martie, urmează însă marea confruntare, cu CSM Bucureşti, la Râmnicu Vâlcea. Marţi, 26 februarie, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a declarat că pentru acest meci se pregăteşte „un show cum nu s-a mai văzut”.

REZULTATE ETAPA A 19-A

o CSM Bucureşti-Dunărea Brăila 25-23
o Gloria Bistriţa-CSM Slatina 25-24
o CSM Galaţi-Corona Braşov 22-24
o SCM Craiova-Măgura Cisnădie 19-17
o HC Zalău-SCM Rm. Vâlcea 24-29
o Gloria Buzău-U Cluj Napoca 27-25
CLASAMENTUL LA VÂRF
o 1. SCM Rm. Vâlcea 48
o 2. CSM Bucureşti 45
o 3. Măgura Cisnădie 26

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ