Cioloş@plus: un fake politic

0

Cei care aţi intenţiona să acordaţi încrederea voastră formaţiunii conduse de domnul Cioloş ar trebui să fiţi foarte atenţi la câteva lucruri concrete.
Liderii acestui grup sunt în marea lor majoritate membri ai guvernului Cioloş din 2016. Acel guvern al „tehnocraţilor (in)competenţi”, pe bună dreptate numit Guvernul ZERO. Sub a cărui guvernare nu s-a produs nimic notabil, cu efecte pozitive pentru dezvoltarea României.
Cea mai mare criză bugetară din ultimii ani a fost creată de guvernul Cioloş, în urma căruia a rămas o gaură bugetară de 10 miliarde de lei, anchetată în 2017 chiar de către Parlament.
Guvernarea Cioloş a fost una a dezastrului economic pentru România, fiind cea în care s-au atras cele mai puţine fonduri europene, cea în care România a avut cea mai mică creştere economică din ultimii ani. Guvernarea în care investiţiile interne au fost de asemenea zero, iar investiţiile străine directe au fost la un nivel redus.Guvernarea în care calitatea vieţii românilor, veniturile lor, au stat pe loc, fie că e vorba de salarii sau pensii. Nu mai punem la socoteală trista poveste a campaniei „Cuminţenia Pământului”, iniţiată şi administrată de Cioloş@Co, soldată cu un eşec uriaş.
Oameni buni, cum credeţi că aceiaşi oameni care au arătat că NU POT, că NU SUNT ÎN STARE, vor putea aduce ceva bun pentru ţara asta. Cum aţi putea investi încredere într-o persoană care nu a reuşit să continue evoluţia economică a României, care NU A DEMONSTRAT că poate fi un model de urmat. Care îşi ascunde trecutul politic şi reneagă declaraţiile duplicitare făcute inclusiv la nivel european.
Un vot pentru aceşti oameni, indiferent la ce fel de alegeri, este un vot risipit pe o iluzie politică, pe un fals politic, construit în laboratoarele răului.
Cum ar putea construi o alternativă validă un politician contrafăcut, incoerent, inadecvat la realitatea românească?!
Puneţi-vă aceste întrebări şi căutaţi răspunsul la ele. Analizaţi cu mintea voastră ce s-a întâmplat în guvernarea Cioloş şi ce s-a realizat în ultimii doi ani.
Refuzaţi un experiment care va deturna drumul României de la creşterea economică, de la mărirea salariilor şi pensiilor!

Deputatul Ion Cupă – președintele ALDE Dolj

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ