Indiscreții de Vâlcea

0

Directorimea de la Oltchim, obligată să vină la serviciu la 4 dimineaţa
Vremurile în care directorimea de la Combinatul Oltchim avea program relaxat pe un purcoi de bani au apus. Într-una din dimineţile săptămânii trecute, Ştefan Vuza, noul patron al combinatului, a ajuns la serviciu la ora 5.00 dimineaţa. Pe la ora 8.30, şi-a făcut apariţia şi cohorta de directori şi directoraşi pe care Vuza i-a întâmpinat cu o veste năucitoare pentru ei: „Dacă eu vin la muncă la ora 5.00, înseamnă că voi trebuie să veniţi la ora 4.00”, i-a anunţat şeful. Aşadar, mai cu viteză! Au băieţii cu ce, pe ultima sută a insolvenţei şi-au primenit parcul de maşini şi şi-au luat prime de la 50.000 de lei în sus.

Prizonier?

Dacă tot veni vorba despre Oltchim, vorbeşte lumea că Vuza ar cam fi devenit prizonierul propriei afaceri. Cică nişte băieţi deştepţi care l-au creditat ar vrea marfă de la Combinat pentru a o vinde pe piaţa externă sub preţul practicat de Oltchim. Asta nu sună deloc bine, parol!

Nea Nae, din ce în ce mai Nea Nae

Se aude că omniprezentul, omniştientul şi, cine ştie, poate chiar omnipotentul octogenar Nae Dinescu, realizator de emisiuni, fost sportiv, colecţionar de maşini, de femei seducătoare şi prezentator de evenimente, ar vrea să preia brandul „Viaţa Vâlcii”, rămas de izbelişte după decesul jurnalistului Petre Tănăsoaica. Vorba aia: „presa moare, dar nu se predă”.

La ALDE Vâlcea, cu cât eşti mai neperformant, cu atât eşti mai şef
Primim de la ALDE un „comunicat” imbecil, reacţie la materialul „Remus Grigorescu a fost dat afară din ALDE; din nou”. Lăsând pentru un studiu de caz elucubraţiile conţinute în acest „avorton” trimis presei, se cuvine să reamintim publicului cine este Gheorghe Guţui, cel care îşi asumă făcătura în discuţie. Ei bine – de fapt, ei rău – , Guţui este candidatul ALDE care, la alegerile parţiale de la Vlădeşti din noiembrie 2017, a obţinut pentru funcţia de primar fix 46 de voturi. Ruşine mai mare şi palmă mai puternică pe obrazul lui Tăriceanu nici că se putea. Ce s-a întâmplat după acest scor „colosal”? Un mare nimic! Guţui a rămas secretar general al ALDE Vâlcea, iar liderul judeţean Dumitru Lovin, care ar fi trebuit să poarte întreaga responsabilitate a acestui eşec, a îngroşat din obraz şi şi-a păstrat funcţia. Morala: la ALDE Vâlcea, cu cât eşti mai neperformant, cu atât eşti mai şef. Lovin, jos labele de pe partid!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ