Vâlcea: Bal de caritate la Rotary

Peste 100 de membri ai cluburilor Rotary Râmnicu Vâlcea şi Rotary Râmnicu Vâlcea - Cozia au participat sâmbătă, 15 decembrie a.c., la un bal caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru copiii cu autism, precum şi pentru sprijinirea excelenţei în educaţie. Amfitrionii evenimentului au fost Diana Maria Ionescu şi Constantin Lăpădat, preşedinţii celor două cluburi.

0

Punctul culminant al serii a fost marcat de licitarea unor obiecte cu încărcătură simbolică de mare valoare: un tricou şi o eşarfă cu autograf, donate de handbalista de top Cristina Neagu, fostă jucătoare a clubului Oltchim şi singura din istoria acestui sport recompensată de trei ori cu titlul de ”Cea mai bună handbalistă EHF a anului”; o minge din partea Clubului de Handbal SCM Râmnicu Vâlcea – revelaţia anului 2018; tablouri pictate ”ad-hoc” de artistul plastic Corneliu Kenny Varniote. Tricoul Cristinei Neagu a fost adjudecat de omul de afaceri Constantin Boromiz, pentru 6.000 de lei.

Sprijin pentru sănătate şi educaţie
„Am continuat şi anul acesta seria proiectelor dedicate oamenilor cu nevoi speciale şi ne-am îndreptat atenţia către copiii cu autism, venind din nou în ajutorul celor de la fosta Grădiniţă nr.3 din Nord (Râmnicu Vâlcea), unde funcţonează mai multe grupe de copii care au această suferinţă. Cu toţii am convenit că instituţia are nevoie urgentă de o rampă, cât şi de dotări cu materiale didactice speciale, dar şi de echipamente necesare integrării în sistemul educaţional”, spune Diana Ionescu, actuala preşedintă a clubului Rotary Râmnicu Vâlcea.
”Educaţia este la fel de importantă ca sănătatea. Ne-am gândit să trimitem copiii excepţionali din Râmnicu Vâlcea în tabere din străinătate, organizate de alte cluburi Rotary din lume”, a declarat Constantin Lăpădat, preşedintele Rotary Cozia. Acesta a adresat un mesaj de unitate Cluburilor Rotary, în scopul de a fi cât mai utile societăţii. Balul caritabil Rotary a fost susţinut şi de cunoscute companii vâlcene: Boromir, Annabella, Diana etc.

Evenimenul s-a desfăşurat la Restaurant OK Grand BallRoom din Râmnicu Vâlcea şi a fost animat de solistul Adrian Enache precum şi de fiica acestuia, Diana.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ