Preşedintele PNL Dolj îl somează pe liderul Consiliului Judeţean să preia iniţiativa pentru a se construi Spitalul Regional de Urgenţă Craiova
Ştefan Stoica: „Este necesar să constituim Alianţa Sănătăţii împreună cu Clujul şi Iaşiul“

0

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, a solicitat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintelui Consiliului Judeţean să se implice pentru a demara proiectul Spitalului Regional de Urgenţă Craiova. „Pentru mine este evident că guvernul PSD Dăncilă este incapabil să demareze acest proiect, iar pentru regiunea noastră, pentru Oltenia, este un dezastru dacă se va pierde finanţarea europeană! Îi solicităm domnului Prioteasa ca, alături de Consiliul Județean Cluj și cel din Iași, să constituie Alianța Sănătății şi, împreună, să solicite atât la Bucureşti, cât şi la Bruxelles, să li se permită să preia proiectul şi să îl implementeze consiliile judeţene. Domnul Prioteasa trebuie să treacă peste faptul că este membru de partid și să privească acest demers ca fiind unul imperios necesar pentru sănătatea şi viitorul a milioane de olteni“, a declarat liderul liberal. Acesta a precizat că filiala doljeană a demarat o acţiune de strângere de semnături pentru a sprijini acest demers.
Totodată, în cadrul aceleiaşi întâlniri, Stoica a precizat că, și în Consiliul Local Craiova, liberalii au de luptat cu decizii „aberante“ ale majorității PSD-ALDE: ”Colegii mei din Consiliul Local Craiova au de luptat cu deciziile primăriei de a taxa apa de ploaie pentru persoane fizice. Sunt cetățeni care nu au canalizare, dar sunt nevoiți să plătească apa de ploaie. De aceea, noi, liberalii, am luat decizia de a depune la primărie inițiativa ca plata apei pluviale facturată persoanelor fizice să fie suportată de la bugetul local, cu atât mai mult cu cât parlamentarii PNL au adus un amendament la lege care permite autorităților locale să facă acest lucru”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ