Indiscreții de Vâlcea

0

Ţărăncuţă, ţărăncuţă…
Deputata PSD de Vâlcea, Daniela Oteşanu, a participat la manifestările de 1 Decembrie de la Alba Iulia, îmbrăcată într-un costum popular spectaculos şi autentic. Cică l-a impresionat până şi pe un parlamentar liberal care i-a dăruit un veşmânt transilvănean.

În groapă!
Umblă vorba că pe terenul cumpărat de patronul Restaurantelor OK pe Dealul Capela, în scopul construirii unei cârciumi, ar fi fost făcută o groapă adâncă. În groapă ar fi fost dosiţi copaci tăiaţi. De ce, oare? Cumva, să nu atragă oprobriul public?

Ce armonie!

Vorbeşte lumea că de 1 Decembrie, la Alba Iulia, prinţul Nicolae al României ar fi fost cazat în acelaşi hotel cu doamnele din PSD Vâlcea. Şi ce mai armonie între monarhie şi social-democraţie!

„Măgării PSD-iste” şi „aroganţe liberale”

Schimb tare de replici pe paginile de socializare pe tema amendamentului privind reducerea vârstei de pensionare cu doi ani, a celor care au locuit mai mult de 30 de ani în zonele de poluare remanentă şi la opt kilometri distanţă de acestea. Deputatul liberal Cristian Buican a anunţat că Râmnicu Valcea a fost scos de către Ministerul Muncii din noua lege, ca oraş beneficiar al acestei prevederi. „Măgării PSD-iste…”, a tunat Buican. Deputatul a pedalat pe ideea că la insistenţele parlamentarilor liberali s-a făcut un compromis, astfel încât o comisie va analiza totuşi situaţia oraşelor excluse. A intervenit deputatul PSD Daniela Oteşanu, evident cu aplomb: „Cum poţi face presiune cu 6 voturi? PSD a avut 14 voturi şi toate au fost pentru susţinerea amendamentului respectiv. Iar dumneavoastră, departe de a face vreo presiune, aţi mulţumit pentru faptul că aţi fost trecut printre iniţiatori. Există filmarea, domnule deputat. Deci…, mai uşor cu „măgăriile PSD”. La rându-i, Buican i-a răspuns Danielei Oteşanu că PSD nu mişcă în faţa Olguţei Vasilescu şi că, dacă nu erau ei, liberalii, se alegea praful de amendament, care oricum e cam pe ducă. Evident, doamna nu s-a lăsat mai prejos şi i-a replicat lui Buican că liberalii nu au făcut nicio presiune la comisie şi că „aroganţele nu au ce căuta în acest dialog”. OK, până una-alta, informaţia ar fi că sunt totuşi probleme cu pensionarea anticipată pe motive de poluare remanentă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ