Comunicat de presă
ALDE Dolj: Pensiile şi salariile nu scad, nu îngheaţă

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Puterea se câștigă la urne nu generând panică inutilă în rândul populației“.

0

PNL şi USR nu au înțeles nimic din eșecurile lor din ultimii ani. Continuă aceași retorică păguboasă a crizei, a inducerii nejustificate a panicii în rândul populației.
Este o atitudine de maximă iresponsabilitate să încerci să acumulezi capital politic speriind oamenii că veniturile lor vor avea de suferit.
Precizările făcute de guvern sunt foarte clare și nu trebuie puse sub semnul întrebării pentru că nu sunt motive întemeiate. Pentru anul 2019, conform legilor și Bugetului adoptat sunt create toate condițiile necesare pentru că salariile și pensiile românilor să fie plătite integral și la timp.
Mai mult decât atât, preocuparea noastră rămâne aceea de a crește aceste venituri și în 2019, în baza continuării creșterii economice la un nivel care să ne permită acest lucru.
Se vor acorda în continuare voucherele de vacanță și toate celelalte stimulente prevăzute în legea salarizării.
„Facem un apel la români să nu se mai uite la politicienii cu negru în cerul gurii. Nu de la ei vin soluțiile. Ei știu doar să taie, să conteste și să dărâme”, afirmă deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național ALDE și președinte ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ