Indiscreții de Vâlcea

0

S-a însurat industriaşul
Ştefan Vuza, viitorul proprietar al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, a anunţat pe pagina de facebook că pe 1 decembrie s-a însurat cu Alexandra, iubita lui. Cât să fi costat petrecerea? Ehe!!!! Că veni vorba despre bani: până pe 17 decembrie, industriaşul trebuie să achite factura pentru combinat. Nu e mult, cam 150 de milioane de euro…

Când greaţa te loveşte exact când trebuie

Multă lume se întreabă din ce cauză l-a apucat greaţa de PNL pe primarul din Păuşeşti-Otăsău, Cătălin Avan. Nu-i aşa că nu are nicio legătură cu faptul că fiica primarului, Codruţa Avan, tocmai a susţinut cu succes concursul pentru un post de auditor extern la Curtea de Conturi?

La ALDE se pregăteşte ceva… de groază

După ce a părăsit ALDE Vâlcea din cauză că nu a fost susţinut în tentativa de a-i da afară din partid pe Adrian Buşu şi Remus Grigorescu, deputatul Dumitru Lovin se reîntoarce la vatră. Recent, Biroul Politic Naţional al ALDE a aprobat componenţa Biroului Politic Teritorial interimar al organizaţiei de la Vâlcea. ”Din această structură fac parte: deputatul Ion Cupă – preşedinte; Dumitru Lovin, Guţui Gheorghe, Moise Iuliana, Mihai Niţescu, Dumitru Gery Buşe, Ion Croitoru, Elena Caplea şi Marin Adrănel Cotescu – vicepreşedinţi; Stoica Vasile, Adrian Mitrache, David Ciobanu, Constantin Boriceanu, Florin Moise, Luminiţa Anton, Constantin Drăgulescu, Constantin Stoiculeasa, Remus Gabriel Sasu, Cornel Bercu, Constantin Gherghe, Augustin Frunzescu, Mihai Bănăţeanu, Ovidiu Petrescu şi Daniel Condescu – membri; Claudiu Nedelcu, Dragoş Gogoaşe, Traian Mihăilescu şi Maria Cornea – membri supleanţi.
Biroul Politic Teritorial interimar al ALDE Vâlcea va asigura buna funcţionare a organizaţiei până la alegerile interne”, se arată într-un comunicat. Aşadar, interimat fără Buşu şi Grigorescu, pe care îi paşte mazilirea din partid, din cauze nu foarte clare. Se aude că ALDE îl va înlocui pe Adrian Buşu din postul de vicepreşedinte al CJ Vâlcea cu Gery Buşe de la Horezu. Iar pe postul de director al Bibliotecii Judeţene, ocupat acum de Remus Grigorescu, a pus ochii un deplasat mintal. Doamne fereşte!

Mare concurs la IPJ
Pe 17 decembrie a.c., va avea loc concursul pentru ocuparea postului de inspector şef al IPJ Vâlcea, al cărui interimat este asigurat de subcomisarul de poliţie Cosmin Iana prin împuternicire, pe o perioadă de şase luni. Iana nu va participa la concurs (ok, să se laude nişte fete drăguţe de la un partid drăguț că te au la degetul mic nu e prea ofertant). În schimb, s-au înscris actualul adjunct, Ion Matei, şi şeful Poliţiei Drăgăşani, comisarul Cătălin Comănceanu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ