SCM RM. VÂLCEA este clubul care dă cele mai multe jucătoare la Europeanul din Franţa

0

„Portarul YULIYA DUMANSKA, pivotul RALUCA BĂCĂOANU şi extrema stângă CRISTINA FLORICĂ vor face parte din lotul naţionalei de senioare al României care va participa la Campionatul European din Franţa (29 noiembrie -16 decembrie).
Astfel, liderul campionatului, SCM RM. VÂLCEA, este clubul care dă cele mai multe «tricolore» la Europeanul din Franţa”, a anunţat clubul de handbal feminin vâlcean.
Cristina Florică a declarat pentru Gazeta Sporturilor că are mari speranţe în privinţa bunului parcurs al naţionalei: „Avem un moral bun înainte de Europene. Am jucat toate fetele la Trofeul Carpaţi, am marcat toate, să fiu sinceră îmi era dor de atmosfera de la echipa naţională. Este bine că am avut aceste meciuri înainte de partidele oficiale, mai avem timp să punem la punct ceea ce mai e de făcut. Îmi doresc să fie un parcurs cât mai lung în Franţa şi să începem cu o victorie, contra Cehiei”. Între timp, site-ul oficial al Campionatului European îi dedică un articol portarului de la SCM Rm. Vâlcea, YULIYA DUMANSKA (22 ani-foto centru), plasată de EHF între primii trei portari de la Euro (https://fra2018.ehf-euro.com/…/three-goalkeepers-who-can-s…/).
SCM Râmnicu Vâlcea este lideră a campionatului naţional, evoluând în acest sezon fără înfrângere.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ