Consiliul Judeţean Vâlcea organizează cea mai mare şedinţă festivă a anului

„Cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri la 1 Decembrie 1918, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea organizează joi, 29 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, o şedinţă festivă. Alături de consilierii judeţeni, la evenimentul care se va desfăşura în sala de spectacole a Consiliului Judeţean Vâlcea sunt invitaţi să participe: parlamentarii de Vâlcea, actualul şi foştii prefecţi ai judeţului, foşti preşedinţi ai Consiliului Judeţean Vâlcea, primarii tuturor localităţilor vâlcene, consilierii locali, şefii de instituţii, personalităţi vâlcene etc.”, anunţă Consiliul Judeţean Vâlcea într-un comunicat remis mass-mediei.

0

Constantin Rădulescu (foto), preşedintele Consiliul Judeţean, face apel la solidaritate, îndiferent de convingerile politice: „Împlinirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, la 1 Decembrie 1918, este un eveniment istoric unic şi cu o puternică încărcătură emoţională, fiindcă se realiza atunci visul de secole al românilor – unirea tuturor provinciilor româneşti într-un singur stat – naţional, unitar şi suveran.
Organizăm, cu acest prilej, o ŞEDINŢĂ FESTIVĂ a Consiliului Judeţean Vâlcea cu o largă participare, deoarece ne dorim să trăim cu toţii, la maximă intensitate, acest moment, să uităm de culorile politice sau de ambiţiile care ne animă şi să facem un arc peste timp, pentru a ne reaminti faptele înaintaşilor noştri care ne-au lăsat în grijă această ţară şi acest judeţ”.
Instituţia Prefectului Judeţului Vâlcea împreună cu Garnizoana Râmnicu Vâlcea vă adresează invitaţia de a participa la ceremonia militară dedicată sărbătoririi Zilei Naţionale a României, ce va avea loc la Monumentul Independenţei din municipiul Râmnicu Vâlcea, în data de 1 decembrie 2018, începând cu ora 10.00.
Manifestarea se va încheia cu ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori, urmată de defilarea detaşamentelor participante şi a tehnicii militare specifice pe bd. „Calea lui Traian”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ