PNL Vâlcea organizează o întâlnire pentru susţinerea antreprenoriatului

„Pe 16 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Grand Hotel Sofianu Rm. Vâlcea se desfăşoară dezbaterea cu tema Susţinem antreprenoriatul, având ca scop transparentizarea paşilor care trebuie urmaţi pentru obţinerea de fonduri europene de către cetăţenii români în vederea deschiderii unei afaceri sau dezvoltării propriei afaceri”, a anunţat PNL Vâlcea într-un comunicat remis mediei.

0

„Coordonatorul proiectului la nivel naţional, Cecilia Văduva (foto), consilier judeţean PNL, consideră că dezbaterea vine în sprijinul celor care îşi doresc să solicite fonduri europene pentru a deschide sau dezvolta o afacere şi au nevoie de consultanţă suplimentară pentru ca demersul lor să aibă succes.
Invitaţi să susţină puncte de vedere competente în domeniul accesării finanţării din fonduri europene sunt Petru Luhan – Preşedinte al Comisiei pentru fonduri europene şi dezvoltare regională PNL, deputat Cristian Buican, Preşedinte PNL filiala Vâlcea, Daniela Nicolescu – Secretar General OFL România, senator Romulus Bulacu – Preşedinte al Comisiei pentru economie, mediu de afaceri, energie şi turism. Vor fi prezentate programele de finanţare din fonduri europene care pot fi accesate de cetăţenii români, indiferent de vârstă sau gen, fondurile europene fiind destinate celor care doresc să devină antreprenori sau să-şi dezvolte propria afacere. Alături de programele de finanţare, o altă temă abordată de specialiştii invitaţi este cea a oportunităţilor de dezvoltare, mai exact se vor prezenta idei de afaceri, competenţe antreprenoriale şi planuri de afaceri.
Prin organizarea acestei dezbateri, organizatorii îşi propun să ajute şi să încurajeze cât mai mulţi români să-şi deschidă sau să-şi dezvolte propria afacere cu finanţare din fonduri europene. De asemenea, participanţii au posibilitatea ca, ulterior, să urmeze cursurile gratuite din cadrul aceluiaşi proiect naţional menit să susţină iniţiativa privată. Cursurile gratuite au ca tematică consultanţa în ceea ce priveşte competenţele antreprenoriale şi proiectarea unui plan de afaceri ”, se mai arată în documentul citat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ