Tragere la sorţi în cupa EHF: SCM Rm. Vâlcea va întâlni echipa daneză Herning-Ikast Handbold

Marţi, 23 octombrie, la Viena, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din turul 3 al Cupei EHF, în urma căreia s-a decis că SCM Râmnicu Vâlcea va întâlni echipa daneză Herning-Ikast Handbold. SCM a fost repartizată în cea de-a doua urnă valorică. La tragerea la sorţi au participat din partea clubului vâlcean Gabriel Băjan şi antrenorul Florentin Pera.

0

Danezele, tradiţie şi palmares
Manşa tur se va juca în Danemarca pe 10/11 noiembrie, iar returul la Râmnicu Vâlcea, pe 17/18 noiembrie. Echipă de tradiţie, înfiinţată în anul 1970, Herning-Ikast Handbold a câştigat Cupa EHF în anii 2002 şi 2011, iar în 2004 şi 2015 Cupa Cupei EHF. Din 2017 Herning-Ikast Handbold aparţine unui grup de investitori.

SCM, revelaţia handbalului românesc
Echipa pregătită de Florentin Pera s-a calificat în turul 3 al Cupei EHF în urma partidelor cu Kastamonu Belediyesi (Turcia). Vâlcencele au pierdut manşa retur cu 21-20, dar succesul din prima manşă, cu 35-26, le-a fost suficient pentru a avansa în faza următoare a competiţiei. Înainte de returul cu Kastamonu, SCM Râmnicu Vâlcea bifase 8 meciuri fără înfrîngere, fiind marea revelaţie a handbalului românesc.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ