ALDE Dolj: Miniştrii ALDE şi-au făcut treaba

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: „Orice remaniere guvernamentală trebuie făcută pentru ca nivelul de competitivitate al guvernării să crească”.

0

„Odată cu preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de la 1 ianuarie 2019 se intră practic în cea de -a doua parte a mandatului guvernării Coaliției PSD-ALDE. Urmează doi ani cu multiple provocări politice dar mai ales de politică publică: restabilirea statului de drept funcțional prin finalizarea reformei justiției, consolidarea creșterii economice prin relansarea investițiilor publice, continuarea procesului de descentralizare, dinamizarea parteneriatului public-privat, creșterea calității vieții pentru toți cetățenii.
Un răspuns adecvat tuturor acestor provocări presupune un guvern tot mai eficient și focalizat permanent pe obiectivele de atins.
Din această perspectivă este firesc ca premierul să facă evaluări și să prezinte concluziile sale după discuții cu membrii Executivului. În funcție de aceste evaluări vom putea vorbi de remaniere.
Din perspectiva noastră, a celor din ALDE, noi considerăm că miniștrii pe care partidul nostru i-a propus în acest guvern au confirmat așteptările și încrederea noastră. Miniștrii ALDE au dovedit responsabilitate în mandatele lor și au urmărit cu perseverență îndeplinirea obiectivelor din programul de guvernare“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ