Trei asociaţii de proprietari din Râmnicu Vâlcea rămân fără apă din cauza datoriilor

0

„Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a 3 asociaţii de proprietari incluse în categoria clienţilor rău-platnici şi care au restanţe după cum urmează: Asociaţia de Proprietari A34/2 PT5 Ostroveni – 8.204,36 lei, Asociaţia de Proprietari Bloc 32 Bis T. Bălăşel – 4.809,54 lei şi Asociaţia de Proprietari C30 Ostroveni – 6.693,58 lei. Datoriile înregistrate reprezintă, la data de 01.10.2018, restanţele pe 3 luni.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă să aprecieze just această atitudine.

Asociaţiile de proprietari au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri”, anunţă Apavil.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ