PSD Vâlcea îl susține pe Dragnea și îi recomandă „să mediteze” în scopul realizării dezideratelor partidului

Organizația Județeană Vâlcea a Partidului Social Democrat a decis să îl susțină în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte al partidului, și să transmită un mesaj de unitate, la şedinţa Comitetului Executiv Național de vineri, 21 septembrie.

0

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, nu va participa la şedinţa Comitetului Executiv, întrucît se află în Spania, într-o deplasare în interes de serviciu. Însă Organizația vâlceană va fi reprezentată de secretarul executiv, senatorul Bogdan Matei.
Într-o scrisoare (foto) remisă conducerii centrale a partidului, PSD Vâlcea își exprimă susținerea pentru Programul de Guvernare, pentru menținerea alianței cu ALDE, pentru respectarea cu strictețe a statutului. „De asemenea, membrii Comitetului Executiv Județean consideră că acum, mai mult ca oricând, trebuie să dăm dovadă de unitate și suținere reciprocă pentru toate proiectele prezentate românilor, iar domnul Liviu Dragnea, Președintele PSD, trebuie să mediteze și să întreprindă toate măsurile pentru realizarea acestor deziderate ale noastre și ale aliaților noștri”, se arată în documentul citat.

Între tatăl politic Stănescu și „Daddy” Dragnea
Deși a declarat public de mai multe ori că vicepremierul Paul Stănescu îi este ”tată politic” președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a decis ca, alături de organizația pe care o conduce, să îl susțină pe daddy Dragnea. „PSD este la un moment de cotitură și de cum vom trece acest moment depinde tot ce se va întâmpla cu România în viitoarea perioadă. Dacă PSD se rupe, Guvernul pică, România se rupe. Personal, îmi doresc Liviu Dragnea președinte Paul Stănescu, vicepremier, un guvern PSD-ALDE. Însă m-am consultat cu parlamentarii PSD Vâlcea, cu consilierii județeni și municipali, cu primarii, cu membrii Comitetului Executiv Județean. Toți mi-au spus că nu e momentul ca PSD să susțină decizii de genul demisiei președintelui Dragnea. Astăzi, la Comitetul Executiv Național, l-am mandatat pe senatorul Bogdan Matei să mă reprezinte și să susțină punctul de vedere al PSD Vâlcea”, a declarat Rădulescu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ