SCM Râmnicu Vâlcea bate tot ce-i stă în cale

SCM Râmnicu Vâlcea rămâne lider în campionat, cu un punctaj maxim după trei etape, în urma partidei cu Minaur Baia Mare, care a avut loc pe 16 septembrie, în deplasare.

0

Astfel, în etapa a 3-a a Ligii Florilor, vâlcencele antrenate de Florentin Pera au câştigat meciul de la Baia Mare cu 25-23(11-12). În tribunele Sălii Sporturilor “Lascăr Pană” s-au aflat aproximativ 1.500 de spectatori. Aceştia au văzut un meci spectaculos, jucat la intensitate maximă şi foarte echilibrat până în ultimele minute. Meciul a fost arbitrat de cuplul Marian State (Buzău) – Marius Ghiorghişor (Bucureşti), iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat Cristian Potora din Cluj-Napoca.
SCM: Dumanska, Blazek. Ciucă – Lopez 7, Vieira 4, Fernandez 4, Glibko 3, Gavrilă 2, Popa 2, Băcăoanu 1, Florica 1, Badea 1, Khouildi, Craiu, Vasileuskaya, Petrovic. Antrenori: Florin Pera (principal), Mia Rădoi, Ildiko Barbu.

Singura echipă care a obţinut numai victorii
SCM Rm. Vâlcea este singura echipă din primul eşalon valoric care a obţinut numai victorii în sezonul competiţional 2018-2019: trei în Liga Florilor (24-14 cu SCM Gloria Buzău, 27-23 cu SCM Craiova şi 25-23 cu Minaur Baia Mare) şi una în Supercupa României, trofeu câştigat după un succes istoric în faţa campioanei CSM Bucureşti, scor 33-21, chiar în Polivalenta din Capitală.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ